Välkommen till SMB. Din samarbetspartner. Nu och i framtiden.

Med över 20 års verksamhet är SMB Städ Materiel Bolaget idag ett av de ledande företagen inom städgrossistbranschen. Vi är importör, producent, distributör och återförsäljare åt ett tjugotal marknadsledande varumärken. Förutom förstklassig service och certifierade yrkesutbildningar, kan vi därför erbjuda dig snabba leveranser av produkter ur ett brett och efterfrågat sortiment till marknadens bästa priser.

1998 startade vi SMB med en enkel idé:

Vi ville bygga ett företag som en dag är ledande inom städgrossist-branschen. Ett företag som inte ser städbranschen som den är, utan som den borde vara. Ett företag som inte bara producerar och utvecklar men även utmanar och förändrar branschen. 

Vi vill vara alternativet för dem som verkligen bryr sig. De som inte vill vara som alla andra, utan hellre går sin egen väg. De som tycker att framåtanda är viktigare än traditioner, och som hellre pratar om imorgon än om igår. Det är dem vi tänker på i allt vi gör. Det tänket har lett till att vi idag är ledande inom branschen. Men bara för att man är stor, behöver man inte sluta växa.

Nu när vi passerar 80 miljoner i omsättning, gör vi det samtidigt som vi utvecklar nya smarta lösningar för Sveriges entreprenörer och företagare. För oss är det fantastiskt att passera en magisk gräns och att fira ett jubileum men det får oss inte att tappa fokus från vår huvudsakliga uppgift – att göra vardagen enklare för alla våra kunder.

SMB-Bast-pa-Stadprodukter-och-Stadutrustning

Drivkraften bakom SMB är och har alltid varit att skapa de allra bästa förutsättningarna för våra fantastiska kunder. Ett arbete som vi anser vara viktigare i dag än någonsin tidigare. Därför ser vi till att alltid ta så lite betalt som bara möjligt av våra kunder, och samtidigt erbjuda bättre produkter och service än någon annan. Det har lönat sig. För fjärde året i rad har SMB vunnit priset årets Superföretag av Veckans affärer. Vi har vunnit fler titlar och priser än någon annan i vår branch. Det är kvitto på att det hårda arbete vi lägger ner för våra kunder lönar sig. Läs gärna mer om våra utmärkelser här.

Att lyckas med affärer handlar om att se och skapa möjligheter, om handlingskraft, innovation och viljan att ta eget ansvar. I entreprenörskapet ligger också modet att prova och viljan att ständigt förbättra. Det som gör att vi hela tiden utvecklas och blir lite bättre. När vi hittar nya behov vi kan lösa för kunden skapar vi nya möjligheter för vår verksamhet. Vi försöker ständigt utmana och våga ifrågasätta vår egen affärsmodell, att arbeta på det sättet kräver att man förstår hela ekosystemet och inte bara sin produkt eller tjänst. Vi tror att vi hittat den rätta arbetsmodellen tillsammans med våra kunder. Det är våra kunder som är Vår drivkraft. Vår passion. Anledningen till att vi går upp på morgonen.

Det tänket har lett till att vi idag har:

  • Marknadens lägsta priser.
  • Marknadens bästa och bredaste utbud.
  • Marknadens erkänt bästa och mest innovativa maskinpark.
  • En komplett serie av egenutvecklade och egenproducerade produkter av högsta kvalité.

Frågar du oss är det här bara början. Vi kommer alltid att fortsätta utvecklas. Hos oss ska du alltid få ut mer än hos någon annan. Precis som det borde vara. Läs gärna mer om våra utmärkelser här.