Nytt år Nya möjligheter!

Välkommen till 2017! 

Vi hoppas att du haft en skön ledighet med många fina julklappar, delikat mat och ett överflöd av godsaker. Samtidigt är det som vi vet alltid lite skönt att komma tillbaka i jobbgängorna. Inte minst med tanke på att både vi som leverantör och du som kund har tillsammans ett spännande år framför oss.

Som vanligt hos SMB står ingenting någonsin still. Vi är på gång med att lansera nya produkter och inom kort kommer ni att se några av branschens bästa produkter exklusivt hos SMB!  Många av dessa produkter och lösningar kommer att vara extra betydelsefulla under 2017. Vi listar ett axplock nedan. 

  • Ciroc med ett ännu starkare fokus på moppsortimentet. under 2016 såg vi om och om igen hur bra våra Ciroc Svanenmärkta moppar och microdukar är. Bland annat 500 tvättgaranti, unik smutsupptagningsförmåga etc. Därför så har vi valt att utveckla hela det sortimentet och kommer att lansera 2 nya moppar inom några veckor!
  • DUO papperssortiment har utökat sitt sortiment och är idag ett av de hetaste alternativen på pappersmarknaden, Våra kunder älskar produkterna, användarna älskar produkterna, de som betalar fakturorna älskar priserna. Vi har verkligen lyckats hitta en bra kombination för att konkurrera på riktigt och vi lovar fler produktlanseringar i det segmentet under 2017.
  • Wetrok lanserar nya maskiner under 2017 och vi är mycket glada att vara exklusiva återförsäljare i Stockholm och kunna erbjuda våra kunder marknadens bästa maskiner till bästa pris!

 

Nyfiken på att veta mer om våra kommande nyheter, produktlanseringar samt få inbjudningar till event? Anmäl dig för vårt nyhetsbrev och medlemsregister längst ner på denna sida.

// SMB CREW