Vill du ha leverans ända in i städrummet?

Med dagliga leveranser ut till hela Sverige och med över 20 års erfarenhet är SMB ett av de ledande företagen inom städgrossistbranschen. Lägg din beställning innan kl 08:00 och leveransen skickas inom 48 timmar*

Genom en aktiv ruttplanering och ständig modernisering av vår fordonsflotta och genom att välja nya lastbilar med den nya BlueTEC teknologin där avgaserna blir renare på ett miljösmart sätt så har vi branschens utan tvekan lägsta avgasutsläpp. Det är det som kallas logistik!

Som en del av vår miljöpolicy levererar vi genom noga planerade leveransvägar och på detta vis så begränsar vi vår miljöavtryck jämfört med andra företag i branschen. Genom ett strategisk bra belägen adress med både E4 och E18 intill oss så är det lätt för oss att planera smarta leveransvägar och därmed enkelt erbjuda tjänster som sparar tid och pengar samt skapar nya möjligheter för våra kunder. Vi erbjuder även en branschunik tjänst, ett så kallat skåpservice där vi levererar ända in i städrummet utan extra kostnad**

 

SMB Lastbil redo för leverans

För oss handlar leveranser om personligt bemötande och en service som alltid ska vara professionell, därför arbetar vi med stor fokus på kvalité och säkerhet för att du som kund ska få den bästa och mest effektiva lösningen för dig och ditt företag. Vår huvuduppgift är att alltid sätta era leveranser och leveranssäkerhet i första hand. Vi är som ett familjeföretag där både kunder och anställda gärna stannar och vi låter vårt arbete tala för sig självt. Vi hoppas att våra ständiga satsningar ska öka ert förtroende för oss som er leverantör och tackar för ert förtroende och lovar att fortsätta satsa och utvecklas med er!

SMB levererar. Oavsett årstid, oavsett väder, oavsett tid. En sak kan du vara säker på: SMB levererar till 100%. Prova oss gärna!

* Under rea- och kampanjperioder kan leveranser ta något längre tid än normalt pga ökad efterfrågan på kampanjartiklar.
** Gäller endast avtalskunder inom Stockholm, kontakta oss för att bli avtalskund.