Vår julklapp till dig 0% prishöjningar under 2016!

Något som är känt i branschen är att vi på SMB har sveriges bästa priser. Våra kunder får ständigt ta del av marknadens bästa kampanjer, med bästa priserna samt allra högsta service och kvalité. Vi jobbar ständigt med att hitta nya produkter och maskiner och tar hjälp av er kära kunder i detta ständiga arbete. Vi besöker mässor, tar fram produkter från alla världens hörn, stångas med producenter och leverantörer allt för att kunna ge våra kunder det bästa! Det är vårt mål. Att ni våra kunder ska ha de bästa produkterna och betala så lite som möjligt!

  • Vi har hört att leverantörer tycker att en städvagn ska kosta 3000kr och uppåt för att den bland annat har svensktillverkade hjul och är svenskdesignad. Så vår svenska personal designade fram en egen städvagn som kostar mindre än 1000kr, är nästan lika platt som ett ikea paket, monteras ihop på mindre än 30 sekunder och håller högre kvalité och innehåller fler smarta funktioner än någon annan vagn i sin kategori och kastade in 4 Svensktillverkade hjul på köpet!
  • Vi har hört att man tycker att en mopp som klarar av 500 tvättar inte kan kosta under 100kr, så vi tog fram en mopp som klarar 1000 tvättar och kostar under 40 kr som dessutom kommer att Svanenmärkas under 2016.
  • Vi har hört att nya kemikalier och forskning kring dem samt produktion i EU och transporter till sverige kostar enorma pengar och att det är därför det blir så dyrt, så vi tog fram Svanenmärkta produkter utvecklade tillsammans med en kemist från KTH och producerade dem i Sverige till hälften av priset mot vad det kostar idag. Samt besparade miljön den belastning det innebär att få kemikalier som för övrigt består av minst 60% vatten att transporteras från ena sidan av Europa till Sverige.

Vi tror att vi är mer än en städgrossist, för vi vill vara mer än en städgrossist! SMB är en organiskt växande verksamhet där vår kärlek till våra kunder och produkter och sträcker sig långt över våra arbetstider. Vårt arbete pågår ständigt, vi är alltid på jakt efter bättre produkter, smartare lösningar, lägre priser, finare produkter. Vi är inte bara våra kunders leverantörer, vi är deras partner, vi är deras förlängda arm, vi är deras vänner och bekanta. Vi är deras medarbetare.

Därför ser vi det som en självklarhet att om vi kan, så ska vi i den mån det går förhindra prishöjningar. Detta har vi lyckats med inför 2016, vi höll nämligen vårt löfte under 2015.  Vi höjde inte priserna med 1 krona, och vi avser att klara det målet 2016.

Vi jobbar för dig på riktigt! 

// ♥ SMB CREW