Packtejp och Tejp med tryck

Tejp-med-tryck

Packtejp och Tejp med tryck

Tejp med tryck är en bra och kostnadseffektiv metod för att marknadsföra ditt företags namn, logotyp eller budskap. Tejp är en utmärkt bärare av tryckt information och allt fler använder tejp med tryck för att ange förpackningens innehåll, hanteringsanvisningar, reklambudskap, firmanamn, logotype etc. Den tejp vi trycker på är PVC 35 my i tjocklek och har ett häftämne av naturgummi, detta gör vår tejp till en av de bästa på marknaden. Förutom att du kan använda tejpen till förslutning av kartonger, buntning, maskering och märkning så är den även en reklam- och informationsbärare som kan användas till alla möjliga sorters tillfällen.

SMB tillhandahåller packtejp med tryck av hög kvalitet, dessutom till ett lågt pris och med snabb leverans. Har du behov av hjälp för att välja rätt packtejp med tryck så är du välkommen att kontakta oss – vi skickar gärna ett produktprov innan du gör din slutgiltiga beställning. Har du mer specifika behov, hör bara av dig så ser vi till att hitta den tejp som just du behöver. Skicka in din förfrågan idag så ser vi till att du får rätt tejp med tryck av hög kvalitet – till rätt pris!

  • Packtejp med eget tryck är ett enkelt och billigt sätt att profilera företaget eller att informera om produkternas användning.
  • Första gången du beställer tillkommer en klichékostnad och startkostnad.
  • Maila de uppgifter eller loggan du vill ha på tejpen i ett separat mail till [email protected] eller ring oss på 08-834004 så hjälper vi dig.
  • Ange eventuella önskemål om typsnitt etc.
  • Logotyp bifogas i eps-/pdf-format.

Leveranstid c:a 3-5 veckor efter godkänt korrektur.
Läs mer för tips och användningsområden av tejp med tryck.