Varsågod! Sveriges BÄSTA priser direkt till DIG!

Nu är det dags för en härlig vårkampanj där vi har rabatterat ÖVER 50% på alla våra storsäljare!

I denna kampanj som är vår mest kompletta och omfattande kampanj någonsin finner du ALLT du kan tänkas behöva och mer därtill! Vi har tagit med alla de bästa kvalitetsprodukterna på marknaden och kapat bort ALLA mellanhänder så att ni som kund får utan tvekan Sveriges bästa priser direkt.

Självklart har vi fönsterputskit från Unger och Ettore, Städvagnar och kompletta städpaket. Dammsugare från alla de stora producenterna. Städkemikalier från Wetrok och Ciroc samt en massa moppar, dukar och redskap och ett av marknadens bästa papper från DUO. Kampanjen är lång och vi rekommenderar att du tar dig tid att bläddra igenom sidorna i lugn och ro, och har du några frågor så finns vi här för dig.

Vill du öppna ett konto och handla direkt? Gå då in på vår hemsida och ansök så får du svar omgående. Alternativt besök vår moderna städbutik på 1000m2 för att se och prova alla produkter. Passa på att komma på morgonen mellan 7:30-10:00 då vi serverar frukost med nybakat bröd. Vi har självklart öppet alla vardagar mellan 7:30-17:00.

Aktuella kampanjer visas nedan. Klicka på bilderna för att se dem i full storlek.
För att beställa registrera dig på vår webshop, ring 08-834004 eller skicka ett mail till [email protected]

Varmt välkommen till en fantastisk vår på SMB

// <3 SMB CREW

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.