Sommarens STORA Golvvårdskampanj är här!

Köp Golvvårdsprodukter från oss! Få Rondeller och Polishmopp på köpet! Köp Städmaskiner få resa och TV på köpet!

Nu är det dags för året STÖRSTA golvvårdskampanj! Vi har samlat alla de största produkterna i denna utskick! Tjäna över 50% på att köpa Golvvårdsprodukter från Wetrok, Ciroc, Nilfisk, Gipeco och Diversey! Är du intresserad av att köpa helpall? Då kan vi ge dig extra pallrabatt dessutom!

Wetrok har SVERIGEPREMIÄR på SMB den 17 Juni där de visar alla sina NYA maskiner! Samt UNGER kommer att visa Stingray och andra nyheter under denna dag! Skriv in i kalendern 17 juni med start kl 10:00! Varmt välkommen!

Som BONUS så har vi tillsammans med Wetrok och Ciroc gått in och gjort ett SUPERERBJUDANDE. Köp 1 Kartong Grund eller Topp polish från Wetrok eller Ciroc och få 1 Polishmopp eller 17 tum rondell på köpet! Vid köp av städmaskiner till ett värde över 40 000:- får du välja mellan en SMART TV eller Resecheck på köpet! Se nedan på maskinkampanjen!

Vi levererar till hela Sverige! Lagret är påfyllt och vi är redo för dina beställningar!

Trevlig sommar önskar alla vi på SMB!

// SMB CREW

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.