SMB Stöder våra äldre

SMB stöder äldre mot corona

SMB Städ Materiel Bolaget i Solna skänker alcogel, ytdesinfektion, handskar och toalettpapper till äldreboenden i Stockholmsområdet.

– I tider av kris har vi alla ett ansvar att skydda de som är mest utsatta. Vi på SMB har därför beslutat att skänka produkter som kan stötta personal på äldreboenden i deras livsviktiga arbete, säger Hami Rashidi, VD för SMB Städ Materiel Bolaget AB.

SMB har förberett ett säkerhetslager med material redo att levereras inom 24 timmar till alla äldreboenden i Stockholm som hör av sig.

Totalt rör det sig om:

SMB levererar produkterna med egna bilar som körs av chaufförer utrustade och proffesionellt utbildade för att förhindra smittspridning. Leveranserna går i första hand till ålderdomshem inom kommunal och ideell regi i Region Stockholm. Vi levererar produkterna till dörren utan kostnad. De som önskar ta del av erbjudandet uppmanas höra av sig till [email protected]

Behöver ni hjälp eller undrar något om oss eller våra tjänster, tveka inte att kontakta oss på: [email protected] eller 08-834004.

SMB Städ Materiel Bolaget AB erbjuder professionella städprodukter till rätt pris direkt. Vi producerar och distribuerar över 3000 produkter som inkluderar allt från desinfektionsmedel, miljövänliga kemikalier, hygienpapper till professionella städredskap, städmaterial och städmaskiner. Besök och handla direkt hos oss i vår grossist i Solna – eller lägg din beställning online och få levererat inom 48 timmar.