Så var 2018 med SMB. Ännu vassare 2019!

Välkommen till ett nytt år med oss på SMB! Vi hoppas att du haft en lugn och härlig julledighet och att du fått ladda batterierna ordentligt inför 2019 – det har vi definitivt gjort.

Det kommer att hända mycket spännande hos oss under året. Även om det blir en utmaning att toppa 2018 – få år i SMBs historia har varit så händelserika. Här har vi skrivit en liten årskrönika om några av de roligaste och viktigaste sakerna som hände under förra året. Har du önskemål om nya tjänster och produkter eller andra förändringar – tveka inte att höra av dig till oss. Din input är ovärderlig!

En av de mest övergripande positiva nyheterna under året var förstås att våra systerbolag DUO och CIROC ökade sitt fokus på produktutveckling. Vilket självklart leder till nya spännande produkter till riktigt bra priser. Denna gång tog vi fram exempelvis nya Ciroc Tvålen med magiska dofter som Hawaiian Tropic, French Vanilla och Persian Rose. Duo tog fram ytterligare en efterlängtad produkt, Duo Express 3 Lager premium som gjort succé på kort tid med sin höga kvalité och förmånliga pris.

Den kanske viktigaste nyheten rullades ut i hetluften för bara några veckor sedan. Vi talar förstås om att vi har tagit Sverigeagenturen för 2 helt unika produkter på marknaden!

Först ut: Skyvac Original. Det effektivaste teleskoplösnings systemet för dammsugning på höga höjder och rengöring av vattenrännor. Med denna teleskoplösning når ni upp till minst 6,5 meter upp till 9,5 meter

Därefter: TOR Orbiterande Multistädmaskin – Den allsidiga och användarvänliga maskinen som utnyttjar principen om högfrekventa oscilleringar (svängningar) vilket ger en utmärkt stabilitet, användarvänlighet och smidig manövrering. Maskinen är perfekt för rengöring av mattor, polering, borttagning av vax, kristallisering, återställning av marmorgolv samt slipning och inoljning av trägolv.

När vi ändå talar om exklusivitet så leder det oss till Ciroc. Det enda helsvenska kemalternativet till de stora europeiska producentern och om du vill försäkra dig om att du får högkvalitativa produkter så fråga efter Ciroc alternativ nästa gång du beställer. Att produkterna i våra tester redan presterar bättre än andra producenters produkter är inte heller fy skam (våra priser är dessutom bättre).

Ännu vassare 2019!
Så, vad har vi mer lagt i säcken för 2019 då? Förutom ovanstående förbättringar kommer vi även att satsa på att vässa vårt utbud och erbjudande för städ och facility management företag ytterligare – inte minst genom att erbjuda ännu större flexibilitet och valfrihet för dig som kund, med ett tydligt fokus på produktutveckling och ännu bättre kampanjer.

Vi på SMB ser väldigt mycket fram emot det nya året – och inget gläder oss mer än att ha dig med oss på resan! Vårt mål är att att ge alla våra kunder bättre produkter, starkare kampanjer, roligare erfarenheter, lägre priser och bättre affärer! Oavsett vad ditt mål är, vill vi hjälpa dig att uppnå det. Välkommen till 2019 med SMB – nu börjar framtiden!