Oslagbara priser på DUO och Ciroc produkter!

Missa inte detta tidsbegränsade specialerbjudande från SMB på våra storsäljande professionella städprodukter och hygienartiklar!

För 10:e året i rad lanserar vi nu vår extremt populära höstkampanj med kraftigt reducerade priser på delar av DUO och Cirocs utbud av professionella städprodukter, städutrustning, hygienpapper och hygienartiklar. Nu har du chansen att införskaffa de produkter som du definitivt kommer att behöva för att få rent och minska din förbrukning till oslagbara priser. 

Lagret på dessa starkt reducerade priser är begränsad. För att kampanjpriserna skall gälla så krävs att ordern är lagd under kampanjperioden 18 September – 31 Oktober 2018, och erbjudandet kan ej kombineras med övriga erbjudanden/rabatter eller redan lagda ordrar. Varmt välkommen till SMB. Vi är en Städgross i Stockholm som levererar städprodukter till hela Sverige utan mellanhänder till Sveriges BÄSTA priser. Precis som det ska vara!  Logga in på ditt konto och beställ direkt. Om du inte är kund blir du det enkelt genom att fylla i dina företagsuppgifter här!
Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.