Friends Arena väljer SMB

FRIENDS-ARENA-&-SMB

Friends Arena tecknar exklusivt avtal med SMB

Detta är ett mycket viktigt uppdrag för SMB och DUO-M och vi är mycket stolta över detta förtroende. Vi ser fram emot att tillsammans med Friends Arena utveckla uppdraget så att hygiennivån är på max samtidigt som vi sänker arenans kostnader. Något som redan visat sig bli en succé!

Vårt team har jobbat i dagar och nätter för att montera upp tusentals exklusivt designade DUO dispensrar som passar i arenans färger och toner. Vi har lyckats byta bort över 13 olika produkter från olika producenter för att ersätta dem med en enkel, stilren och högkvalitativ produktsortiment som är exklusivt framtagen för Friends Arena. Tack vare vårt nära samarbete med DUO M ett av Sveriges ledande pappersproducenter som också är en av våra systerbolag har vi kunnat ta fram premium produkter speciellt anpassade för hög-trafikerade områden samtidigt som vi fått ner produktkostnaderna! Det här avtalet visar tydligt på SMBs bredd, vi är inte bara starka leverantörer av hygienpapper utan även av all förbrukningsmaterial.  Vi är mycket stolta över detta uppdrag och ser fram emot ett långt och givande samarbete med Friends Arena, Sveriges Nationalarena.

Som tack för detta förtroende väljer SMB att skänka 10 000 kronor till Organisationen Friends. En icke-vinstdrivande organisation med uppdraget att stoppa mobbning och diskriminering. Pengarna kommer att gå till Friends verksamhet med att utbilda och stödja skolor, förskolor och idrottsföreningar i hela landet.

//  ❤️ SMB CREW

 

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.