Den största kvalbragden i svensk fotbollshistoria någonsin och vi var delaktiga.

SMB extra stolt leverantör till Friends Arena – Sveriges Nationalarena.

Tillsammans med ca 50 000 andra besökare såg vi Sverige slå Italien med 1-0. Efterfrågan på biljetter till hemmamatchen i play off-mötet med Italien var stor – väldigt stor. När biljetterna släpptes för allmänheten kraschade servrarna och släppet flyttades för att kunna kontrollera trycket. När biljetterna väl blev tillgängliga att köpa så satt över 30 000 i kö – och många blev utan en plats på Friends Arena. ”Vi skulle kunna fylla två Friends” sade Svenska fotbollförbundets biljettansvarig Lena Danielsen.

Självklart är SMB stolta över att vara enda och exklusiva leverantören av alla hygienartiklar till Friends Arena. I och med att Sverige vann hemmamatchen med 1-0 räckte det med oavgjort i returen för att Sverige skulle ta VM-biljetten.

Vi gratulerar Sverige till sin heroiska insats. Vi hoppas att alla fotbollsspelare, kungligheter, fotbollslegender, Zlatan och alla fotbollsfans gillar våra exklusiva hygienartiklar och Duo dispensrar som vi monterat upp på Friends Arena lika mycket som resten av våra kära kunder.

Vi använder cookies för att ge dig bästa möjliga upplevelse på vår webbplats. Genom att använda webbplatsen samtycker du till vår användning av cookies.