Clean Tech X-Scrub – Kombiskurmaskinen med en unik design

Clean Tech X-Scrub

SMB Presenterar Clean Tech X-Scrub – Kombiskurmaskinen som möjliggör en effektiv och snabb rengöring av alla ytor.

X-Scrub avverkar små ytor snabbt och effektivt då den kombinerar smidigheten av manuell moppning med effektiviteten av en traditionell kombiskurmaskin. X-Scrub skurar och suger torrt i ett moment och med sin 360° grader svängradie möjliggör X-Scrub städning runt toaletter, under handfat, under bord och andra trånga utrymmen där andra städmaskiner inte når. X-Scrub städmaskin har ett lågt skurhuvud och låter låter dig städa under möbler och hela vägen från kant till kant.

Med sin låga vikt på endast 17 kg och en välbalanserad viktfördelning och transporthjul är Clean Tech X-Scrub bekväm att lyfta och förflytta mellan arbetsplatser och bilen. X-Scrub får plats i städrummet då den går att vikas ihop och kan enkelt transporteras på städvagnen med ett extratillbehör.

X-Scrub levereras komplett tillsammans med ett kraftfullt litium batteripaket. Du kommer långt och kan städa  i upp till 2 timmar. Maskinen har en mycket låg förbrukning av renvatten utan att göra avkall på städresultatet. X-Scrub är skonsam nog att använda på känsliga ytor och tillsammans med de kostnadsfria borstarna och rondellhållarna kan du behandla precis vilken yta som helst.

Lanseringskampanj just nu 19 990:-


Maskinen levereras komplett med

✅  Litium Batteri 36 v

✅  Batteriladdare

✅  Skurborste av supernylon

✅  Rondellhållare

✅  Sugskrapa komplett

✅  Suggummin NR

✅  Automatiskt stödhjul och transporthjul

 

Clean Tech X-Scrub Kombiskurmaskin

Clean Tech X-Scrub Kombiskurmaskin