Arbetskläder och Profilkläder till rätt pris direkt!

Servicekläder Städ

2021 blir året som är fyllt av nyheter från SMB!

Vi lanserar härmed ett komplett och prisvärt set med arbetskläder. redo att profileras med din logga. Självklart är kläderna av allra högsta kvalitet och klarar av att tvättas om och om igen utan att tappa vare sig passform, färg eller tryck!

För oss är det viktigt att produkter vi säljer uppfyller de högsta kraven om kvalitet, hållbarhet och pris. Vi vill att våra kunder ska känna sig trygga med att använda våra produkter. Därför testar vi själva alla produkter noggrant innan de hamnar i vår butik och på nätet. Oavsett om ni ska köpa ett funktionsplagg eller arbetsbyxa garanterar vi att produkten överträffar era förväntningar och att alla loggor som vi trycker på med värmetransfer har samma goda kvalitet och hållbarhet som man kan kräva av högkvalitativa arbetskläder.

Det finns ingen anledning att spendera en förmögenhet på dyra design och tryckkostnader! Vi kan designa loggan på din t-shirt eller piké helt kostnadsfritt! Plaggen kan fås i flera olika färger och du kan välja att trycka din logga, bild eller text i valfri storlek. Priset på 1-färgslogga inklusive tryck börjar från 15 kr.

Skicka ett mail till [email protected] och bifoga din logga. Berätta för oss var du vill ha loggan placerad så ordnar vi resten och kommer med förslag! Har du frågor eller vill beställa andra produkter såsom kuvert, pennor, tejp med eget tryck eller något annat? Kontakta oss direkt för hjälp!